Efficiënt vergaderen met vergadermeubilair van Buropix - gepubliceerd op 11-02-2020

Vergaderen, een vak apart!

Tegenwoordig willen bedrijven alsmaar sneller en efficiënter werken om de steeds moeilijker bereikbare consument te overtuigen. Goed en efficiënt vergaderen ligt dan ook aan de basis van een sterk bedrijf. Maar hoe pakt u dit precies aan? Buropix, dé leverancier van kantoor- en vergadermeubilair op maat, bedrijfsinrichtingen en kantoorinrichtingen, weet als geen ander hoe u de ruimte moet inrichten om het vergaderproces zo optimaal te laten verlopen. Een goed uitgeruste ruimte is daarom van cruciaal belang om de werknemers in alle werkaspecten te ondersteunen.

Vergadermeubilair die voor de juiste comfort zorgt

Niet enkel de agenda, deelnemers en timing van een vergadering hebben een fundamentele rol in de efficiëntie van een vergadering, ook de kantoorinrichting en het meubilair kennen hun troeven. Het vergaderlokaal moet goed uitgerust zijn. Buropix, uw partner voor vergadermeubilair, kent als geen ander de kneepjes van het vak. Dit bedrijf weet welke setting en inrichting ideaal zijn om uw vergadering succesvol te laten verlopen. Hun expertise gaat van tafels en vergaderstoelen, notitieboeken en accessoires tot zelfs de meest optimale verlichting voor uw vergaderruimte. 

Vergadertips van Buropix: de specialist in kantoorinrichting

Een eerste stap op weg naar efficiënt vergaderen, is het maken van een heldere en duidelijke voorbereiding. Onderzoek toonde aan dat heel wat deelnemers zich niet goed voorbereiden voor een vergadering. Het is dus cruciaal dat iedere deelnemer op voorhand de agendapunten verkrijgt. Zo is de deelnemer in staat zich goed voor te bereiden door de nodige informatie op te zoeken. Een onvoorbereide deelnemer haalt immers de groepssfeer en efficiëntie van de vergadering naar beneden en is als het ware een stoorzender voor de anderen. 

Een goede tijdsbeheersing gedurende de vergadering is essentieel. De agenda is als het ware de rode draad doorheen de vergadering. Daarom is het belangrijk dat aan ieder agendapunt de nodige tijd besteed wordt. Ook een goede en tijdige start kent zijn meerwaarde. Wachten op laatkomers brengt de timing van de vergadering in gedrang. Dit kan leiden tot tijdsgebrek. Streng maar correct optreden is de boodschap, stel daarom best een timekeeper aan. Tot slot duurt de ideale vergadering niet langer dan 1,5 uur.  

Ook op digitaal vlak is het belangrijk dat de vergaderruimte goed is uitgerust. Zorg dat de internetverbinding, de computer en vooral de beamer werkt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan tijdens de vergadering. Tot slot zorgen een heerlijke tas koffie en een aangename snack voor een gemoedelijke vergadersfeer.

Met dit stappenplan en een bezoek aan ons bedrijf, vergadert ook u efficiënt!

Wilt u ook efficiënt vergaderen in een aangenaam en goed uitgerust interieur? Wij, bij Buropix staan klaar met handig advies en de nodige expertise om zo uw kantoren te voorzien van het juiste vergadermeubilair. Kom zeker een langs of vraag een vrijblijvende offerte/afspraak met een van onze interieurspecialisten aan!