Als Belgisch importeur van kantoormeubelen werkt Buropix samen met internationale partners

Door onze jarenlange ervaring in de sector van kantoormeubilair hebben we een intense samenwerking opgebouwd met internationale spelers op de markt.

Als Belgisch importeur betrekken we onze kantoormeubelen vnl. van onze strategische partner Assmann Büromöbel, de gekende én gerenommeerde Duitse fabrikant van kantoormeubilair. Ook voor BOS1964 (directiemeubilair, vergaderoplossingen, ontvangstruimtes), Vaghi en Vigano (bureaustoelen en ontvangstmeubilair) zijn wij de aangewezen partner voor België.

Worden ook steevast ingezet in onze projecten: kantoorstoelen van Girsberger en Wilkhahn, projectstoelen van bijv. Magis, Brune, Hay ... Soft seating en akoestische oplossingen halen we o.a. bij onze Scandinavische leverancier Offecct of van het ‘Dutch Design’ label Palau. Zoek je het dichter bij de natuur, dan kiezen we voor Arco of zelfs Bulo. Ook de tafels en stoelen van FlexFurn betrekken we regelmatig bij onze projecten.

Verlichting, zonwering, vloerbedekking en accessoires betrekken we van o.a. Waldmann, Tobias Grau, LED4Lighting, Quattro Benelux, Novus, DuoLight, Anker, Milliken, Project Floors, …

Laat je alvast inspireren door een greep uit onze collectie of stel je vraag.

Assmann, kantoormeubelen.
Bos 1964, Barcelona kantooroplossingen.
Vaghi, kantoormeubilair.
Vigano, kantooruitrusting.