Aangenaam systeemmeubilair voor Limburgse bedrijven - gepubliceerd op 11-02-2020

Gebruik systeemmeubilair voor een open en aangename werkplek! 

De dag van vandaag werken we steeds meer, toch proberen we tegelijkertijd een goede work-life balance voor ogen te houden. Helaas neemt onze job vaak de overhand en cijferen we ontspanning, familie en vrienden naar een tweede plaats. Om gemotiveerd te blijven, ondanks de prestatiedruk en de vele uren op kantoor, is het de taak van de werkgever om zowel de job als de werkomgeving zo goed mogelijk in te richten. De werknemers dagdagelijks stimuleren is daarom van cruciaal belang. Buropix, dé naam voor kantoorinrichting met systeemmeubilair, helpt u graag uw werknemers gelukkig te maken en te houden!

Uw kantoorlandschap: open of gesloten? 

Iedereen kent wel die grote bedrijven met hun ontelbaar vele kantoorruimtes langs elkaar, iedereen aan het werk in een hokje voor gemiddeld 6-8 uur per dag.  De vraag werkt dit wel optimaal? Het antwoord hierop is simpel weg nee! Het zorgt voor een gebrek aan teamsfeer en gedemotiveerde werknemers. 

De oplossing lijkt simpel: een open kantoorlandschap. Hoe ziet dat er nu uit, een open kantoorlandschap? Denk maar aan een grote ruimte vol licht. Vervolgens wordt die dan gevuld met systeemmeubilair, meubilair dat mooi aansluit bij elkaar en werkeilanden creëert als het ware. Ieder werkstation is voorzien van alle moderne aansluiting met ingewerkte kabels en technische snufjes. Een mooi, simpel, modern kantoor aangepast aan de noden en wensen van de werknemer. 

Het juiste kantoormeubilair op de juiste plaats: dat is de essentie

Zoals voor alles in de wereld zijn er ook hier voor- en tegenstanders van dit soort open kantoorlandschap. Toch zijn er vele voordelen aan verbonden voor zowel werknemers als werkgevers. Een belangrijk voordeel voor de werkgever is besparing, van zowel geld als ruimte. Aangezien niet altijd alle werknemers op kantoor gelijktijdig aanwezig zijn, wordt er in een open kantoorlandschap wel eens gewerkt met minder bureaus dan werknemers. Als werknemer hebt u in dit geval geen vast bureau meer, maar krijgt u in de plaats een soort zwevende bureau, u neemt gewoon een leeg bureau wanneer u op kantoor wilt werken. Deze bureaus zijn opgebouwd uit systeemmeubilair, waardoor ze heel gemakkelijk en snel zijn aan te passen aan de noden en wensen van de werknemer in kwestie. Zo kan hij of zij rustig en op een ergonomische manier toch de job uitvoeren. Dankzij dit principe is er dus niet enkel minder kantoorruimte nodig, het bespaart ook nog eens kosten voor de werkgever.


Voordelen van ergonomische kantoormeubelen op maat

Verder brengt deze manier van werken ook vele voordelen met zich mee voor de werknemer. Zo zorgt het open aspect voor meer contact en communicatie tussen de collega’s. Hierdoor kan er meer en gemakkelijker overlegd worden, verbetert het teamwerk en neemt de productiviteit toe. Bovendien neemt de groepssfeer ook aanzienlijk toe. Het bedrijf gaat er dus enorm op vooruit, niet enkel op vlak van dynamiek en transparantie, ook de onderlinge relaties versterken.

Buropix Limburg, uw partner in systeemmeubilair

Een kantoor is iets heel persoonlijk, ingericht en ontworpen op maat van ieder bedrijf. De inrichting speelt een belangrijke rol in de jobtevredenheid van werknemers en zorgt voor de juiste uitstraling naar toekomstige klanten. Buropix, dé specialist op vlak van kantoorinrichting en systeemmeubilair, weet als geen ander hoe belangrijk de juiste werkomgeving is. Doorheen de jaren zijn wij ons meer en meer gaan focussen op ergonomisch verantwoorde kantoorinrichting met oog voor esthetiek. Samen met ons team voorzien wij uw bedrijf van de juiste kantoorinrichting aan de hand van oerdegelijk systeemmeubilair. Een goede uitrusting staat garant voor een aangename werksfeer en een hoge productiviteitsgraad!


Voorzie ook uw bedrijf van de juiste inrichting & maak snel een afspraak! 

Wij kijken graag met u mee om u te adviseren wat uw mogelijkheden zijn. Samen creëren we het ideale kantoorlandschap uitgerust met efficiënt systeemmeubilair. Maak hier een afspraak.