German Design Award voor Assmann - gepubliceerd op 18-02-2020

Excellent product design

Ook Assmann ontbreekt niet in het grijpen van prijzen tijdens de German Design Awards. Dankzij het kastensysteem Cubas hebben ze de award voor ‘Excellent Product Design’ in ontvangst mogen nemen. De vakjury was overtuigd en onder de indruk van het innovatief opbergsysteem.

Wat maakt het innovatief?

Het Cubas kastensysteem valt op door zijn functionaliteit en veelzijdige samenstellingsopties. Het opbergsysteem bestaat uit vierkante modules die vrij te plaatsen zijn met een slim mechanisme. Kasten kunnen daardoor volledig rondom hun eigen as draaien. Hiermee geeft Cubas op een mooie manier invulling aan de veranderende noden in moderne, open kantoorlandschappen.

Daarbij zijn er tal van kleurvarianten en afmetingen die tegemoetkomen aan ieders werkomgeving. Het simpel en snel monteren én demonteren is zeker ook een bijkomend voordeel.

Assmann kantoorkasten bij Buropix

In onze kantoorinterieurprojecten werken we graag met de producten van Assmann. Deze Duitse fabrikant is reeds jaren leidend in de branche van kantoormeubelen. Kwaliteit tot in de puntjes én een aantrekkelijk design. Binnenkort een (her)inrichting van jouw werkruimte? Contacteer ons voor een verkennend gesprek.