Kantoorinrichting in Limburg wordt op maat gemaakt door Buropix - gepubliceerd op 20-01-2020

Buropix: uw leverancier van kantoorinterieur in Limburg

Dat het oog wat wil is al lang geen geheim meer, maar waar we vooral niet aan willen inboeten wanneer we aan het werk zijn, is functionaliteit. Echter: kiezen is verliezen, en daarom verenigt Buropix beide doeleinden in haar unieke aanbod op maat gemaakte kantoormeubelen te Limburg.

Ontworpen naargelang de specifieke vereisten van elke individuele klant, is onze interieurbouw erop gericht praktische, gebruiksvriendelijke kantoorruimtes vorm te geven zonder daarom aan esthetiek in te boeten. Zo krijgen werknemers de gelegenheid zich op een werkvloer te bewegen die niet alleen prettig oogt maar ook buitengewoon gerieflijk is, waardoor elke werkdag gegarandeerd gesmeerd zal lopen.

Voor ergonomische kantoorinrichting te Limburg moet je bij Buropix zijn!

In haar koppelen van het nuttige aan het aangename, waarbij de doelmatigheid van een kantoorinrichting gepaard gaat met een aantrekkelijk design, besteedt Buropix bovendien bijzondere aandacht aan het ergonomische aspect. De juiste houding aannemen tijdens het werk is immers van cruciaal belang voor een goede werksfeer en een gemotiveerde instelling, en heeft als zodanig een enorme invloed op de arbeidsproductiviteit.

Denk bijvoorbeeld aan bureautafels en -stoelen die op de perfecte hoogte zijn ingesteld, om zo rug- en nekklachten te vermijden, of het gebruik van artificiële verlichting om een rustgevende sfeer te creëren. Het team van Buropix wendt haar jarenlange ervaring aan om moeiteloos aan al de persoonlijke ergonomische vereisten van uw bedrijfsinrichting tegemoet te komen, om zo een werkruimte te creëren waarin werknemers zich voelen alsof ze zich in het comfort van hun eigen huis begeven.


Op maat gemaakt kantoorinterieur van Buropix: de mogelijkheden zijn legio

Bij Buropix maken we het onze persoonlijke ambitie de regio Limburg te voorzien van de meest verzorgde, afgewerkte en succesvolle kantoorinrichtingen. Dit doen we door een buitengewoon gevarieerd aanbod aan kantoormeubilair op maat aan te bieden, gevormd naar de ultieme ergonomische invulling van elke denkbare kantoorruimte: onthaalruimtes, conferentieruimtes, ontspannings- en eetruimtes, … de mogelijkheden zijn eindeloos! Bovendien houdt onze service in dat we het persoonlijke karakter van uw bedrijf oprecht in achting nemen, waardoor uw kantoorinrichting op maat ook volledig zal aansluiten bij uw identiteit als onderneming.

Daarenboven worden al onze kantoormeubelen opgetrokken uit topmaterialen en gerealiseerd met oog voor detail. Want bij Buropix leggen we naast ergonomie de nadruk op een kwaliteitsvol, duurzaam en betrouwbaar eindproduct!


De meest betrouwbare kantoorinrichting in heel Limburg

En er is meer, want ondanks dat we ons specialiseren in het ontwerpen en leveren van op maat gemaakte kantoormeubelen, stopt het daar niet voor Buropix. Naast een nadrukkelijke attentie voor ergonomisch werken bestaat de meerwaarde van onze service er namelijk in dat we als importeur van Belgische kantoormeubelen met hooggeschatte partners samenwerken, waardoor we ons ook op de totaalinrichting van kantoren toeleggen.

Wilt u van uw bedrijfsinterieur een mooi en professioneel geheel maken, dat de perfecte toon zet voor uw onderneming en waarin alle elementen elkaar complimenteren? Vertrouw dan op ons om ook zaken als de gepaste verlichting, schilderwerken, kleine verbouwingen en dergelijke voor onze rekening te nemen. Tijdens de keuze van producten en materialen wordt u elke stap van het proces bijgestaan door onze ervaringsdeskundigen, zodat we een volledige kantoorinrichting kunnen leveren die het individuele karakter van uw bedrijft optimaal weerspiegelt.


Contacteer ons

Bij Buropix luisteren we aandachtig naar uw wensen en kijken we graag met u wat de mogelijkheden zijn voor een (volledige) kantoorinrichting op maat. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak en we helpen u met plezier verder!