Hoe technologie het kantoorleven aangenamer maakt - gepubliceerd op 09-07-2020

Hoe technologie het kantoorleven aangenamer maakt

Flexwerkplekken, scrum, agile en coworking, … Tal van organisaties maken de dag van vandaag gebruik van flexibelere manieren van werken, of kortweg NWOW (New Way of Working). Want je kan nu eenmaal met een laptop, je smart phone en een goede internetconnectie overal aan de slag.

Deze manier van werken vraagt wel om een makkelijke manier van organiseren en plannen: vlot een eigen werkplek vinden, een vrije vergaderruimte boeken en overboekingen kunnen vermijden. Flexibel werken bevorderen in een paar eenvoudige stappen? Dat is waar het systeem van GoBright inspringt!

GoBright Meet: vergaderruimtes reserveren

Een vergaderruimte nodig in het kantoorgebouw? Check de beschikbaarheid en boek direct een vrije ruimte. Gedaan met het zoeken naar een ruimte, gestoord worden tijdens een meeting of dubbele boekingen. Via een simpele app of een mail plugin is het eenvoudig om een overzicht te krijgen van de vrije ruimtes en om in een oogwenk eentje te reserveren. Daarbij is het ook je persoonlijke assistent: het stuurt je een reminder wanneer je meeting start en eindigt. Desnoods, kan je direct ook extra tijd inboeken.

Helemaal te gek is dat de app uit te breiden is met extra services! De ‘Wayfinding’-module wijst de weg naar de juiste vergaderzaal en met de tool ‘Catering & Services’ zorg je voor de correcte technische ondersteuning en catering om de meeting door te komen.


GoBright Work: flexwerk optimaliseren

Ideaal voor een kantoor dat flexwerk faciliteert! Werknemers reserveren eenvoudig via het online platform of app hun eigen werkplek in het gebouw.

Flexwerk ergonomisch niet verantwoord? Zeker wel! Door in te checken met een NFC badge of smart phone kan je met 1 druk op een knop van de Connect de bureau instellen op zijn of haar persoonlijke zit- of stahoogte. Optioneel ziet men ook in een oogwenk welke werkplek vrij of bezet is, welke collega niet gestoord wenst te worden, …

Meer upgrade? Dat kan! Het systeem visualiseert op een interactieve kaart alle kantoorvloeren in het gebouw, welke plaatsen bezet en vrij zijn, waar collega’s zich bevinden, etc.

GoBright Visit: bezoekers ontvangen

Bezoekers over de vloer? Maak het jou én hun zo gemakkelijk mogelijk. Niet wachten op de receptionist(e), geen inschrijfprotocol. Gewoon simpel en efficiënt via de digitale zelfregistratie. Je ontvangt van het systeem via mail of sms een automatische melding wanneer jouw gast is toegekomen. Bijkomend voordeel: je kunt op elk moment zien wie er in het gebouw is (geweest).

Helemaal fan van dit systeem! Want nieuwe technologie maakt flexwerk, bezoekers ontvangen en meetings organiseren en bijwonen een stuk gemakkelijker.

Kan dergelijk systeem voor jouw werkplek tijd en geld besparen? Contacteer ons dan nu en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf.