Hoe je los breekt van de traditionele kantoorinrichting - gepubliceerd op 25-08-2020

Hoe je los breekt van de traditionele kantoorinrichting

Bedrijven denken meer en meer na over de manier waarop ze het onthaal, hun werkplekken en volledige kantoor inrichten. Op welke manier is het efficiënt werken? Hoe komen we over op bezoekers en (potentiële) klanten? Welke teams zetten we bij mekaar? En wat hebben we nodig om te kunnen vergaderen en overleggen? Al snel komen we op de traditionele kantoorinrichting met een rechthoekig bureau of lange tafel waar collega’s tezamen werken. Helemaal goed! Hoewel, het kan ook anders.

Een kantoorlandschap met teameilandjes

Zijn je medewerkers vaak in overleg met elkander? Om ‘vlug’ iets te bespreken of door te nemen? Dan is een traditioneel bureau niet altijd even handig: een collega bij aan je bureau en dan beiden nog gemakkelijk je computer of laptop bedienen kan een uitdaging zijn … Talent in je bedrijf zou makkelijker te connecteren moeten zijn. En dat kan, door het design van de tools om samen te werken aan te passen. Zo kan je ‘collaboratieve eilandjes’ in je kantoorruimte creëren, dat het samenwerken versterkt. Het kan dan een goede keuze zijn om af te stappen van de traditionele, rechthoekige bureaus

Nood aan concentratie

Je medewerkers moeten zowel zelfstandig werken alsook gemakkelijk aanspreekbaar zijn door collega’s om te overleggen. De nood aan interactie in een team, privacy en concentratie blijven een belangrijk aspect. Bepaalde taken vragen nu eenmaal discretie en concentratie om ze uit te voeren. Daarom is het een goed idee om voor systeemmeubilair te kiezen die al deze aspecten mogelijk maakt. 

Een werkplek dat zich aanpast

Het bereiken van goede resultaten is voor een groot stuk afhankelijk van één belangrijke bron: de mensen die deel uitmaken van je bedrijf. Daarom dient het welzijn van je medewerkers een prioriteit te zijn. Een werkplek zou zich moeten kunnen aanpassen aan het postuur van elk individu, met een in hoogte-verstelbare werktafel en bureaustoel.

Buropix zorgt voor een kantoorinrichting aangepast aan jouw behoeften

Een traditionele kantoorinrichting of graag net iets anders? Twijfel dan niet om Buropix te contacteren. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche, weten we als geen ander hoe we samen voor een geslaagde inrichting kunnen zorgen. Talloze bedrijven hebben reeds hun vertrouwen in ons gesteld voor de totaalinrichting van hun kantoor. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek op 011 76 33 83 of mail ons op info@buropix.be.