Op zoek naar kerkstoelen? - gepubliceerd op 06-06-2023

Uitzonderlijk comfort

De Casala Curvy staat bekend om zijn buitengewone zitcomfort. De stoel is ergonomisch ontworpen met een gebogen rugleuning die de natuurlijke vorm van de rug volgt en optimale ondersteuning biedt. Dit betekent dat kerkgangers urenlang comfortabel kunnen zitten zonder vermoeidheid of ongemak te ervaren. Bovendien zorgen de optionele zachte zitkussens voor extra comfort, waardoor de stoel perfect is voor lange bijeenkomsten.

Duurzame kwaliteit

Als het gaat om kerkstoelen is duurzaamheid essentieel, omdat ze bestand moeten zijn tegen intensief gebruik en langdurige slijtage. De Casala Curvy is vervaardigd met hoogwaardige materialen en vakmanschap, waardoor hij lang meegaat zonder zijn kwaliteit te verliezen. Het stevige frame en de robuuste constructie zorgen voor stabiliteit en betrouwbaarheid, zelfs bij veelvuldig gebruik. Met de Casala Curvy kunt u vertrouwen op stoelen die jarenlang meegaan, zelfs in een veeleisende omgeving. Daarbij is de Curvy gemaakt van gerecycleerd materiaal. Het frame van de Curvy stoel bevat voor 40% gerecycled materiaal, hetgeen momenteel het hoogst haalbare percentage is om een solide product te garanderen. Daarbovenop heeft Casala in nauwe samenwerking met Der Grüne Punkt stoelen geproduceerd waarvan de zitting en rugleuning vervaardigd zijn uit 100% gerecycled plastic huisafval. 

Esthetische uitstraling

Naast comfort en duurzaamheid speelt esthetiek een belangrijke rol bij het creëren van een inspirerende kerkomgeving. De Casala Curvy is een visueel verbluffende stoel met een eigentijds en elegant design. De gebogen lijnen en vloeiende vormen geven de stoel een unieke uitstraling die naadloos opgaat in verschillende kerkinterieurs, zowel traditioneel als modern. Met een breed scala aan stofferingsopties en afwerkingen kunt u de stoel aanpassen aan uw specifieke esthetische voorkeuren. De stoel is standaard in een uitgebreid gamma kleurtjes te verkrijgen!

Flexibiliteit en functionaliteit

De Casala Curvy biedt ook flexibiliteit en functionaliteit, wat essentieel is in een kerkomgeving. De stoel is stapelbaar, waardoor u ruimte kunt besparen wanneer deze niet in gebruik is. Een makkelijke stapel-transportwagen maakt het nóg simpeler. Dit is vooral handig als u de kerkruimte voor meerdere doeleinden wilt gebruiken. Bovendien is de Casala Curvy gemakkelijk te verplaatsen dankzij zijn lichte gewicht. Desgewenst is er ook stoelnummering, een afwerking met boekhouder onder de stoel of bijbelhouder, stoelkoppeling, afstandshouders tussen stoelen etc. 

Voor kerken die op zoek zijn naar de ideale combinatie van comfort, duurzaamheid, esthetiek en functionaliteit is de Casala Curvy de perfecte kerkstoel.